fredag den 28. september 2012

Creative Playhouse

Har nu taget mig tid til at lægge nogen af billederne fra Creative Playhouse ind. Det var et TFP-meetup i Odense, som jeg var til den 15. sammen med Morten, der skulle have taget nogle billeder til en skoleopgave.
Der var ikke helt så meget gang i den, som til det meetup vi var til i Ebberup den 4. August, men det var stadig superhyggeligt og der kom nogle ganske gode billeder ud af det :)


Mortens givne temaer var drama, kommunikation og sensuelt, så først slog vi os sammen med Jess Kjellgren, for at tage nogle billeder til drama. På trods af en stædig mavepine jeg havde, var det et sjovt og hyggeligt samarbejde, og heldigvis kan man ikke se på billederne jeg har ondt xD


 Imens Jess skiftede til den lilla skjorte fik Morten og jeg noget ventetid, som vi brugte på at tage et par billeder ved nogle øjne, der var en del af en billedudstilling, der var der i forvejen.
Efterfølgende fandt Morten nogle andre modeller at arbejde sammen med og "parkerede" mig i mellemtiden hos to af sine venner, hvor den ene, Dennis Larsen, tog nogle billeder af mig. Og selvom vi sloges lidt med blæsten blev det til nogen rigtig gode billeder :)
Efter en frokostpause slog Morten og jeg os sammen igen og lånte en studielampe fra en af de andre fotografer til et par sensuelle billeder. Det midterste var bare et prøvebillede til at teste lyset, men synes det blev ret godt. ^_^
Dette billede blev taget til temaet "kommunikation". Det emne havde hele dagen været et emne, hvor hverken Morten eller jeg havde supermange ideer, men jeg kom i tanke om begrebet "See no evil, hear no evil, speak no evil", som var et billede jeg før havde haft i tankerne, og som nu virkede oplagt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar